BE SECURE

CHAUFFEURSDIENST I.C.M. PERSOONSBEVEILIGER.

Buiten comfort bieden wij chauffeursdiensten in combinatie met een persoonsbeveiliger. Onze persoonsbeveiliger zal u ook buiten de chauffeursdiensten beveiligen (denk hierbij aan het hebben van een persoonsbeveiliging bij besprekingen, concerten, winkelen, hotel, restaurant en overige locaties/wensen).

De kans is groot dat de term “bodyguard” je meer zegt dan de term “persoonsbeveiliger”. Toch komt het beide op precies hetzelfde neer. Er zijn bepaalde personen die een groter risico lopen op gevaar. Dit zijn vaak belangrijke of beroemde mensen, zoals politici of popsterren. Een aanval op deze persoon van welke aard dan ook, wordt door een persoonsbeveiliger voorkomen op een doeltreffende manier. Met de benodigde mankracht en alle geoorloofde middelen, zorgen we ervoor dat je of jouw cliënt geen enkel risico loopt.

KEEP ON WORKING

Directie chauffeursdiensten bieden u de oplossing.

Met ons gecertificeerde CCV-D1 directie chauffeurs weet u zeker met een gerust hart aan te komen op de plaats van bestemming, en dat terwijl u gerust achterin door kan werken zonder oponthoud. Of misschien geniet u liever van een lekkere massage terwijl u richting uw volgende overleg gereden wordt. Bij ons kan het allemaal.

  • Geniet van onze heerlijke massagestoel achterin de auto.

  • Werk gerust door achterin de auto zonder gestoord te worden.

  • Werkoverleg in de auto is ook een optie, wij hebben de champagne klaar in de koelkast.

  • Ook het ophalen van collega’s/compagnons is bij ons geen probleem, laat uw partners verassen door onze luxe auto.

DO NOT DISTURB YOUR EVENT

Met onze artiestenchauffeurs weet u zeker dat uw artiest goed aan komt op het evenement.

Onze CCV-D1 gecertificeerde artiestenchauffeurs halen en brengen uw artiesten daar waar u ze wilt hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ophalen van uw artiest van het vliegveld of hotel om deze vervolgens in alle luxe te vervoeren naar het evenement waar opgetreden dient te worden. Uiteraard kan onze chauffeur wachten tot na het optreden om deze zelfde artiest vervolgens weer terug te brengen naar hotel of vliegveld.

Misschien is het leuk om als evenementenorganisator een fles champagne (of drank naar eigen keuze) koud te leggen in de koelkast voor uw artiest, de artiest zal dit vast en zeker op prijs stellen.

ARTIESTEN    HELE BENELUX

WIJ HALEN EN BRENGEN UW ARTIESTEN VAN A NAAR B ZONDER OPONTHOUD

ANDERE DIENSTEN   DOOR HEEL NEDERLAND

OOK VOOR TROUWFEESTEN EN ROUWSTOETEN IS DEZE AUTO TE GEBRUIKEN

VERFRISSING

CHAMPAGNE OF WIJN IN KOELKAST

RUIMTE

450MM EXTRA RUIMTE

MEDIA

EIGEN TELEFOON EN TELEVISIE ACHTERIN

COCKPIT

EIGEN CHAUFFEUR EN BEVEILIGER